Contact

Contact

Heb je al zin in een ijsje of een milkshake? Liever een pannenkoek aan de open haard in ons ijssalon? Wil je ontspannen in het groene Eksaarde, gelegen tussen Moerbeke, Wachtebeke, Lokeren en Sinaai? Ben je geïnteresseerd in een verblijf in onze vakantiewoning Farmvilla 11 van Farm Away ? Heb je een vraag over de crèmerie of het vakantiehuis die onderaan nog niet wordt beantwoord? Neem gerust contact met ons op.

Groetjes en misschien tot binnenkort.

Lisa, Ann en Dirk

 

De Farm
Ramstraat 14
9160 Eksaarde (Lokeren)
0474 60 83 30 (bellen, sms of WhatsApp)

Wil je reserveren voor het Farmontbijt of de Farmproeverij? Bel, sms of WhatsApp naar 0474 60 83 30.
Email *
Vul een geldig e-mailadres in.
Bericht *
Fill out this field
18 + 2 = ?
Enter the equation result to proceed

OPENINGSUREN JUNI

Wegens afwezigheid jobstudenten en omwille van operatieve ingreep, AANGEPASTE DIENSTVERLENING VANAF WOENSDAG 5 JUNI! 

Terras en tearoom gesloten t.e.m. 27/6.
Onze excuses voor het ongemak!

3 weekends OPEN voor TAKE AWAY

op zaterdag en zondag van 13 tot 18u.: ijstaarten, schepijs per liter, potjes en hoorntjes, koffie en cappuccino om mee te nemen!

VANAF VRIJDAG 28 juni zijn wij terug open volgens de normale dienstverlening en volgens de normale openingsuren, d.w.z.

Weekdagen: open van 13 tot 18u, uitgezonderd donderdag (donderdag = sluitingsdag).

Zaterdag, zon- en feestdagen: open van 13 tot 19u.

Voor de actuele openingsuren: check Facebook of Google

Veelgestelde vragen

Als het druk is in ons ijssalon, hebben wij niet altijd de tijd om de telefoon op te nemen. Stuur gerust een berichtje, wij bellen je zo snel mogelijk terug.

Op zonnige zon- en feestdagen kan het zeer druk zijn tussen 15 en 17 uur. Wil je de drukte vermijden? Kom dan iets vroeger of later óf reserveer voor een van onze Farmformules.

  • Wil je komen genieten van al het lekkers in ons ijssalon De Farm? Reserveren is hier niet mogelijk. Is het toch volzet? Gelukkig bestaat er takeaway. Haal je ijsje aan de toog en geniet vooraan – op een bank aan de kant van de straat – of tijdens je wandeling of fietstocht van je verfrissing.
  • Wil je genieten van ons Farmontbijt of onze Farmproeverij? Reserveren is dan wel noodzakelijk.
  • Wil je genieten van een overnachting in ons vakantieverblijf Farmvilla 11 van Farm Away of in de B&B in Brugge? Dan is het uiteraard wél nodig dat je online boekt.

Nee, wij maken geen taarten met rolfondant. We maken ijstaarten alsof ze voor onszelf zouden zijn.

Natuurlijk! Want wij zijn ‘A family of hospitality’. Je kan zowel in de Farm als in Farm Away terecht met je rolstoel.

Onze Farmformules – ontbijt en proeverij – zijn hiervoor uitermate geschikt. Zo ben je zeker van een plekje en een vlotte bediening.

Ja hoor. Een aperobordje, versgesneden Serranoham, … staat voor je klaar. Vanaf 17 uur kan je bij ons ook terecht voor een hartige tapasplank, vanaf 2 personen. Dit is een complete maaltijd bestaande uit fijngesneden charcuterie, kazen, fruit, noten, tapenades, versgebakken brood, boter … De exacte samenstelling varieert naargelang seizoen en aanbod.

Vanaf 20 euro koop je bij ons een ‘Farmtastische’ cadeaubon. Op die manier geniet je 1 of meerdere keren van een gezellig momentje in De Farm. Je kan er natuurlijk ook schepijs of een ijstaart van kopen.

Je viervoeters zijn welkom in ijssalon De Farm, maar enkel op het terras vooraan en in het eerste overdekte gedeelte.

VDM Jumping Horses

Heb je vragen voor VDM Jumping Horses? Wil je meer weten over onze paarden of heb je een andere vraag? Neem gerust contact met me op en ik antwoord, zoals altijd, met de glimlach.

Groetjes

Lisa

VDM Jumping Horses
Ramstraat 14
9160 Eksaarde
0474 60 83 30

The Butcher’s Wife

Heb je zin in een dagje shoppen in Brugge? Gecombineerd met een wandeling tussen het Brugse heden en verleden? Wil je Brugge ontdekken via een boottocht op de Brugse kanalen? Dan is een overnachting in Bed & Breakfast The Butcher’s Wife exact wat je nodig hebt! Ik zorg alvast voor een heerlijk ontbijt.

Groetjes

Jannie

The Butcher’s Wife
Muntpoort 6-7
8000 Brugge
www.thebutcherswife.be
welcome@thebutcherswife.be